Връщане и замяна

 Връщане и замяна:

1.Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на закупуването й.

2.За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми swim-better.eu  за решението си, преди изтичане на четиринадесет дневния срок за отказ по чл. 55, ал. 1 от ЗЗП.

  1. При упражняване правото на отказ от стоката, потребителят трябва да изпрати стоките обратно на Swim-better.eu. Стоките могат да бъдат изпратени от потребителя чрез куриер, като всички транспортни/ куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя. Крайният срок се счита за спазен, ако Потребителят изпрати стоките обратно на swm-better.eu преди изтичането на 14-дневния срок. При хипотези, в които Потребителя поиска замяна, след като е получил поръчан от него продукт/и, куриерските разходи за връщането и изпращането да заменения продукт са за сметка на Потребителя, освен, ако не е договорена (писмено) безплатна доставка.

4.За да бъдат върнати обратно закупените стоки задължително условие е те да бъдат в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии/ и да не се потапят във плувният басейн. Задължително стоките трябва да са придружени от всички документи по продажбата ( касова бележка, стокова разписка, фактура или гаранционна карта ).

5.На връщане и отказ не подлежат стоки, които не отговарят на тези условия. Swim-better.eu има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

6.Когато потребителят е упражнил правото си на отказ, swim-better.eu възстановява всички суми, получени от потребителя по банков път, с изключение на разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата, на която е бил върнат продуктът обратно в swim-better.eu.

  1. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по картата в срок до 30 дни.
  2. Swim-better.eu има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.
  3. При възникнали въпроси и неясни текстове, желателно е да се свържете със служител на Swim-better.eu на мобилен телефон: 0885260958 или на имейл адрес: [email protected] 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки